ایوند هک شد؟

حمیدرضا احمدی هم بنیانگذار ایوند از هک سرور عکس های ایوند خبر داد. روز گذشته تیم پیک پارسه در حال افزودن رویدادهایی در این سامانه بود اما با مشاهده اختلال در لود صفحات، خصوصا در بخش تصاویر سایت با تماس با پشتیبانی ایوند متوجه شدیم که ظاهرا سرور عکس های ایوند هک شده است. در تماسی که با حمیدرضا احمدی داشتیم او این خبر را تایید کرد که متاسفانه صبح دیروز (۱۰ آبان ماه) سرور عکس‌های ایوند هک شده و عکسهای مربوط به کاور رویدادهای فعال با عکس‌های زشت و رکیک جایگزین می شود. تیم پشتیبانی ایوند به سرعت با اقدامی مناسب نمایش این عکس ها را متوقف می‌کند. مدیریت ایوند برای بررسی تخصصی و رفع این مشکل، با استخدام و کمک گرفتن از تیمی از متخصصان امنیتی در جهت رفع آن می کوشد.

احمدی در گفتگو با پیک پارسه اعلام کرد سروری که هک شده خارج از ایران بوده و هنوز کاملا مطمئن نیستیم که چگونه هکر یا هکرها توانسته اند به آن دسترسی پیدا کنند ولی اولویت خود را برای بررسی و برطرف کردن آن قرار داده اند.
او در ادامه اظهار داشت: اطلاعات شخصی برگزار کننده و یا شرکت‌کنندگان رویدادها در معرض خطر نبوده و صرفا سرور عکس‌ها هک شده است که ساعاتی بعد با عکسهای واقعی رویدادها جایگزین می شود. او ابراز امیدواری کرد که تیم پشتیبانی با همکاری متخصصان امنیت وب در ۲۴ ساعت آینده مشکل را کاملا برطرف کنند. در انتها بنیانگذار ایوند از صبوری کاربران تشکر و از مشکل به وجود آمده برای کاربران عذرخواهی کرد.

ایوند هک شد؟

معرفی ایوند

ایوند سامانه‌ای آنلاین در حوزه‌ی برگزاری رویداد است کاربران با استفاده از آن می توانند به راحتی رویدادهای مورد علاقه‌شان را پیدا کرده و در آن‌ها شرکت کنند. این سامانه در سال ۹۴ فعالیت خود را آغاز کرده است. برگزار کنندگان رویدادها می توانند به سرعت در ایوند یک صفحه لندینگ برای رویداد خود ایجاد کنند تا شرکت کنندگان بتوانند به سرعت و با پرداخت مستقیم، بلیط رویداد مورد نظر خود را از طریق آن خریداری کرده و در آن شرکت کنند. ایوند در دوران کرونا اتاق مجازی را نیز به خدمات خود اضافه کرد تا بستری برای برگزاری رویدادهای آنلاین نیز در اختیار کاربرانش قراردهد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *