شبکه های اجتماعی برای مقابله با اخبار غلط درباره کرونا تلاش میکنند
فیس بوک روز پنجشنبه اعلام کرد برای اطمینان از انتشار اطلاعات دقیق در مورد ویروس کرونا در شبکه های اجتماعی خود، اقدامات سریع و بیشتری را انجام خواهد داد. این اقدام درحالی صورت می گیرد که سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است انتشار اطلاعات غلط از طریق رسانه های اجتماعی در مورد این ویروس در حال گسترش است.

فیس بوک در اواخر روز پنجشنبه اعلام کرد که در حال حذف انواع بیشتری از اطلاعات نادرست درباره این بیماری و افزودن ماژول هایی با اطلاعات دقیق از WHO یا همان سازمان بهداشت جهانی در فید خبری خود است. این شرکت قبلاً اعتبارات تبلیغاتی را به WHO و وزارت بهداشت فیلیپین ارائه داده بود تا به انتشار دقیق داده ها کمک کند، به طور مثال کاربران هنگام جستجوی اصطلاحات مربوط به شیوع، به همان ماژول های اختصاصی اخبار برمی گردند.
در همین حال گوگل و توییتر نیز در جهت انتشار اطلاعات تأیید شده اقداماتی را انجام می دهند.
YouTube هنگامی که افراد به جستجوی “coronavirus” و اصطلاحات دیگر می پردازند، نتایج متن را برمی گرداند و به کاربران یادآوری می کند که اوضاع به سرعت در حال تغییر است. درعین حال با هدف دستیابی به نتایج ویدیویی معتبر، گوگل نیز در تلاش است تا توجه بیشتری را به اطلاعات به روز و تأیید شده معطوف کند.

توییتر نتایج خود را به گونه ای تنظیم کرده است تا وقتی افراد به جستجوی اصطلاحات مرتبط با ویروس می پردازند، اطلاعات معتبر به زبان محلی نیز دریافت شوند.
اکثرشرکت های فنی از مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها، پیروی می کنند بسیاری از آنها سفرهای غیر ضروری به چین را محدود کرده اند. گوگل به طور موقت دفاتر خود را در سرزمین های اصلی چین، تایوان و هنگ کنگ بسته است، همچنین اپل موقتاً یکی از فروشگاه های خود را در چین تعطیل کرده است.
مراقب انتشار اخبار جعلی باشید…